Shaughnessy Country Club
Vancouver, British Columbia

Transforming the exclusive golf and tennis country club from an outdated 80s interior to a contemporary and sophisticated design was no small feat. The first phase of the transformation involved working with the club’s elected design committee through a collaborative design process, and then subsequently gaining the majority membership’s approval. The result is a successful interior space that members are now proud to enjoy with their guests. The upscale lobby, restaurant, bar and meeting rooms allude to an atmosphere of sophistication and elegance with rich materials of granite, limestone, Walnut floors and wall paneling, custom wool carpets, and low voltage lighting that highlights the club’s museum quality artwork.


 

 
 

<< back to portfolio